• Image 1.b Advance

  23.999,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Agattu 1.B XXL

  Aggatu blå 22.999,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Agattu 3.B XXL – lysegrå

  Kalkhoff kvindecykel 24.799,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Agattu 3.Br Advance

  Elcykel fra kalkhoff 24.999,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Endeauver 7.B Pure

  Sort og grå trapez cykel 40.999,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Endeavour 1.B International Tr

  Kalkhoff Endeavour 18.499,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Endeavour 1.B Move

  Kalkhoff damecykel 17.499,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Image 3.B Exite – rød

  Kalkhoff cykel 26.999,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Image 3.B Exite – sort

  Sort kalkhoff 29.499,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Image 5.B XXL

  Kalkhoff trapez 30.499,00 DKK inkl. moms
 • Kalkhoff Image 5.Br Season

  Sort elcykel fra Kalkhoff 25.499,00 DKK inkl. moms

Viser alle 11 resultater

Stort udvalg Kalkhoff elcykler hos BikeIn

Siden 1919, har tyske Kalkhoff været kendt for deres grundighed og innovative tilgang til udvikling af cykler. Alle elcykler fra Kalkhoff er derfor grundigt testet af specialister, som hver dag arbejder på at optimere cyklernes performance yderligere. Alt dette er med til at sikre, at din Kalkhoff elcykel har en lang holdbarhed. De er desuden kendte for at producere elcykler, med forholdsvis lav vægt. Der er gjort meget, for at spare på vægten, i form af lette komponenter, samt stel. Kalkhoff elcykler findes i flere forskellige varianter, både som citybike, hverdagscykel eller mere sporty modeller til fritiden. Kalkhoff er desuden kendte for at kombinere klassisk og traditionelt “retro” design, med de nyeste teknologier. 

Kalkhoff – elcykler med motor fra Bosch og Shimano 

Alle Kalkhoff elcykler er monteret med CE-mærkede batterier, der har stor kapacitet. De kan tåle en kraftig belastning, uden at overophede. De fleste Kalkhoff modeller er udstyret med stærke og driftsikre motorer fra Shimano eller Bosch. På den måde er du garanteret høj kvalitet og ikke mindst komfort og fart. Både Shimano og Bosch er de førende inden for bl.a. batterier til elcykler. De er kendt for deres lange levetid, samt utrolige kraft sammenlignet med deres lille størrelse og minimale vægt. De udvikler både batterier til stel, bagagebærer, samt integrerede batterier. Deres udvalg af forskellige batterier, har gjort det muligt for Kalkhoff at designe flere forskellige typer af elcykler, så der er et design for enhver smag. Udover stærke motorer, er alle Kalkhoff elcykler udstyret med såkaldt remtræk. Remtræk er cykelkæder lavet i kulfiber, hvilket kræver mindre vedligeholdelse end en almindelig cykelkæde. På den måde skal du tænke endnu mindre over vedligeholdelse af din elcykel. Du kan med fordel besøge os i Varde eller Ringkøbing, til at service af din elcykel, så du er sikker på at den altid kører optimalt. 

Få hjælp til at vælge din Kalkhoff elcykel

Vores personale hos BikeIn, holder sig altid på forkant med den nyeste udvikling. Derfor kan du altid besøge os i en af vores butikker, og få kompetent vejledning om valget af din næste elcykel. Tøv derfor ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at dele ud af vores erfaringer, om end du handler i vores fysiske butikker, eller her på vores webshop. Når det er tid til at din cykel skal have en kærlig hånd, eller din elcykel skal have skiftet batteri, står vores uddannede personale klar i vores værksteder, til at sikre at din cykel bliver god som ny igen.