Viser 1–12 af 34 resultater

Cykeltrøjer i høj kvalitet til en god pris

Hos Bikein udbyder vi cykeltøj i forskellige prisklasser i en bred vifte af forskellige farver og modeller, så du kan finde netop den cykeloverdel, underdel, sko og lign. som matcher dit budget bedst muligt. Er du en nybegynder i verden indenfor cykling, skal du først finde ud af, hvilke behov du har. Herefter vil du kunne investere i cykeltøj og tilbehør, som opfylder de forskellige kriterier og behov du netop har behov for, under udførelsen af sportsgrenen.  

 

ASSOS Cykeltrøjer 

Vi udbyder cykeltrøjer for producenten ASSOS EQUIPE, som producerer tøj og tilbehør i høj kvalitet. Disse trøjer er udvundet i en materialeblanding, som er særligt tilpasset rytteren. Producenten har særligt fokus på aerodynamikken og ventilation i trøjerne, som gør cykelturen behagelig for rytteren. I trøjerne er ‘Stabilizer’ som gør, at trøjen strækker sig i en lodret linje langs ryggen.   

 

Godt udstyr bidrager til høj cykelglæde

Cykeludstyret er en vigtigt del af sporten. Det er vigtigt at investere i cykeltrøjer, cykeljakker og cykelbukser af høj kvalitet, da det i sidste ende, giver dig den bedst mulige præsentation. Når udstyret er i orden, skal du ikke have besvær med trøjer som irriterer og genere, men kan i stedet koncentrere dig 100% om din præsentation. Er du i tvivl om størrelse og hvilken model du skal vælge, så besøg en af vores butikker eller kontakt os over tlf. eller mail.