Viser 1–12 af 17 resultater

Klassiske cykler med god komfort

Den klassiske cykel er ofte populær, grundet komforten og den behagelige siddestilling. Udover komforten, vil man også opleve at den klassiske cykel er praktisk i forhold til mange af hverdagens gøremål. Cyklens design og vægt, gør det nemmere at have meget bagage med på sin cykeltur. Skal man eksempelvis klare indkøb på farten, er det muligt at montere en rummelig cykelkurv, forrest på cyklen. Cyklens solide greb på vejen, gør det også nemmere at have et barn med på cykelturen. 

Stort udvalg af klassiske cykler fra populære brands

Udover cyklens komfortable design, skyldes den klassiske cykels popularitet også dens retro udseende. Ofte vil man finde modeller i mange forskellige farver, der skaber et anderledes og genkendeligt look. Her på siden finder du eksempelvis klassiske cykler fra Norden Bikes, der er et dansk cykeldesign firma. Norden cykler designer moderne retro cykler, der fungerer som et nostalgisk indslag i hverdagens trafik. Norden cykler er udviklet med henblik på at skabe en cykel, der tåler det nordiske omskiftelige vejr. 

Find klassiske elcykler hos BikeIn

Ønsker man en hverdag med cykelture, der glider endnu nemmere, kan man vælge en klassisk cykel med el motor. Den klassiske elcykel bevarer det retro look og den behagelige ranke siddestilling, men sikrer at du når frem til din destination endnu hurtigere og uden sved på panden. Hos BikeIn finder du klassiske elcykler fra bl.a. mærkerne Batavus, E-Fly og Gazelle. Om du ønsker en klassisk cykel uden motor, eller ønsker at opgradere til en klassisk elcykel, kan du altid kontakte vores kompetente medarbejdere hos BikeIn og få råd og vejledning.