Fragt og returnering

Levering

Cykler sendes som udgangspunkt ikke, men kan afhentes i butikkerne i Varde eller Ringkøbing. Kontakt os om mulighederne for evt. levering på 7060 2417.

Ordrer afsendes normalt inden for 1-5 hverdage, medmindre andet er oplyst. Pakker sendes med fx GLS, Postnord eller tilsvarende.

Ved bestilling af lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvarer forbeholder Bikein.dk sig ret til at sende ordren enten delvis eller samlet når bestillingsvaren er på lager.

Forsendelsesudgiften justeres løbende i henhold til de aftaler vi har med vores leverandører. Der tages forbehold for prisændringer, lagerstyringsfejl og trykfejl.

Reklamation

Vi kontrollerer alle varer inden afsendelse, men skulle der være fejl ved ekspedition bedes du vedlægge information omkring dit navn, fakturanummer og information omkring reklamationen.
En ny vare sendes inden for 7 hverdage eller pengene tilbageføres inden for samme periode.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af almindeligt slid, fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Ved reklamation kan varen repareres, ombyttes eller pengene kan tilbagebetales, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. 

Returadressen er:

Bikein
Ribevej 31
6800 Varde.