Viser alle 12 resultater

En cykelsko ud over det sædvanlige

En mountainbike cykelsko er udstyret med et væld af vigtige funktioner og detaljer, som er afgørende for din præsentation. En vigtigt detalje ved cykelskoen er, at snuden af mountainbike cykelskoen er forstærket, for at undgå skader på fødderne i tilfælde af styrt. Det samme gælder for hælen, som sikrer rytteren, at foden holdes fast under hele kørslen. 

Vores udvalg af forskellige producenter står alle bag udviklingen af forskellige teknologier, som forstærker skoens og dens modstandsdygtighed. Nortwawe’s Raptor Gtx cykelsko er eksempelvis udviklet med en unik Goretex Pique membran, som holder fødderne varme ned til en temperatur på -3 grader. Bontrager har også udviklet Foray MTB cykelskoen, som adskiller sig med sin BOA® L6-drejeknap. BOA systemet er en drejeknap med stålwire, som gør det hurtigt og nemt at justere skoens lukning under cykling.   

Forskellen mellem en mountainbike cykelsko og en landevejs cykelsko

En mountainbike cykelsko adskiller sig fra en landevejs cykelsko udra tykkelsen på materialet. En mountainbike sko er bedre foret, da de er produceret i et tykkere og mere modstandsdygtigt stof. Dette gør, at skoen er godt isoleret til at beskytte dig fra alt slags vejr. En mountainbike cykelsko er også udstyret med knopper på sålen, som sikrer cykelrytteren et solidt greb og hurtigt trækkraft. Er du allerede udstyret med MTB sko – men som ikke holder regn og kulde ude, kan du investere i et par skoovertræk. 

Stort udvalg af cykelsko mountainbike

Hos Bikein tilbyder vi et stort udvalg af forskellige mountainbike cykelsko, i en bred vifte af farver og modeller. Vi udbyder både mountainbike sko til damer, herrer og børn. Vi forhandler mærker som Bontrager, Northwave, Shimano og Lake. Er du i tvivl om valget af de rigtige mountainbike sko, så besøg vores butik i Varde, hvor vi gennem dig den bedste vejledning.