Viser 1–12 af 246 resultater

Vælg det rigtige cykeltøj 

Som en tommelfingerregel skal tøjet sidde stramt. Især når du kører race – her er det vigtigt med et par stramme cykelbukser- og trøje, der ikke ‘blafrer’ i vinden og sænker din fart. Det er selvfølgelig en individuel sag, hvordan man føler sig bedst klædt på. Det vil altid være bedst at vælge tøj specielt udviklet til at cykle – og ikke f.eks nøjes med at cykle i almindeligt løbe- eller fitnesstøj. 

Find cykeltøj til alle årstider 

Det er praktisk at have et bredt udvalg derhjemme, med det danske skiftende og ustadige vejr. Det kan være en god idé, især om efteråret, at iklæde sig flere lag. Det er en god idé at overveje dit behov: vil du cykle hele året, uanset regn og sne? Eller vil du pakke cyklen væk om vinteren, og holde dig til forår, sommer og solskinstimer? I vores udvalg har vi håndplukket cykeltøj af høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om trøjer der ikke er åndbare, eller syninger i dårlig kvalitet, der slider på huden. Som udgangspunkt vil du kun behøve 2 lag på overkroppen når vejret bliver koldere – en undertrøje og en cykeljakke. Om sommeren behøver du ét enkelt lag, der giver dig åndbarhed og samtidig transporterer fugten væk fra din krop. 

Stort udvalg af cykeltøj fra populære brands

I vores udvalg finder du cykeltøj fra mærket Assos. Assos er et schweizisk mærke, der er kendt verden over, især for deres cykelbukser- og trøjer. Det er ikke uden grund, at det er mange cykelrytteres foretrukne mærke – også på et professionelt plan. De er flere gange blevet rost for deres cykeltøj, med en god og behagelig pasform. De er desuden kendte for indlægget i deres cykelbukser, som er syet til at give stor bevægelsesfrihed.