Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Focus cykler til ethvert behov 

Focus producerer cykler til ethvert behov. I deres produktionslinje, finder du bl.a. elcykler, mountainbikes, racercykler og citybikes – de kommer desuden i mange forskellige prislejer, så alle kan være med. Specielt elcyklerne, er Focus særligt kendt for i dag. Deres model ‘Planet’ er den mest solgte elcykel blandt deres sortiment – derfor kan du selvfølgelig også finde den her i vores udvalg. Cyklernes motor og batteri er fra Bosch, hvilket er din garanti for en elcykel der holder længe, og er pålidelig for dig som cyklist. 

Focus cykler – fra cykelentusiaster til cykelryttere

 

Hver eneste Focus kollektionen er designet og udviklet på deres hovedsæde i Stuttgart. Hvert eneste cykel design appellerer derfor i høj grad til udviklerne selv, som også grundigt tester cyklerne undervejs og inden deres lancering. Focus har flere gange fået ros for deres sammenhold og fællesskab, grundet deres motivation og holdånd. Udviklerne tester ofte cyklerne i fællesskab, i Stuttgarts gader. Vejen til cykler i høj kvalitet, må siges at opnås af et team, der anerkender og lytter til markedets behov. 

Find elcykler fra Focus hos BikeIn

En elcykel fra Focus er din perfekte ledsager i dagligdagen. Hvis du vil hurtigt til supermarkedet, kontoret, børnehaven eller blot en behagelig tur gennem byen, sikrer en elcykel fra Focus, at du hurtigt kommer fra A til B – helt uden sved på panden. Det er med tiden blevet meget moderne at køre på elcykel, med den indbyggede medvind på cykelstierne. Det er ikke længere kun det ældre segment der nyder godt af de ekstra kræfter i pedalerne. F.eks har børnefamilier stor glæde af elmotoren, når børn skal transporteres rundt.  Elcykler er den perfekte måde at komme nemt rundt, men hvor du stadig får rørt kroppen. Bestil din Focus elcykel hos BikeIn i dag, og glæd dig til en elcykel i god kvalitet og unikt design.