Handelsbetingelser

Bikein
Ribevej 31
6800 Varde
Tlf 7060 2417
e-mail: info@bikein.dk
CVR 39164124

Produktinformation:

På Bikein webshop oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os via info@bikein.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Bikein accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms. Der tages forbehold for forkert angivne priser som følge af fx tastefejl.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets (tidligere PBS) i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når varen afsendes til dig.

Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, i følgende valutaer: DKK, SEK, NOK, EUR, GBP og USD.

Levering:

Ordrer afsendes normalt inden for 1-5 hverdage, medmindre andet er oplyst. Normal leveringstid i Danmark er 1-2 hverdage afhængigt af fragt udbyderen. Ved bestilling af lagervarer og varer, som er angivet som en bestillingsvare forbeholder Bikein sig ret til at sende ordren enten delvis eller samlet, når bestillingsvaren er på lager. Der tages forbehold for prisændringer, lagerstyringsfejl og trykfejl.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Bikein tjekker alle varer inden afsendelse, men skulle der være fejl ved ekspedition bedes du vedlægge information omkring dit navn, fakturanummer og information omkring reklamationen. En ny vare sendes inden for 7 hverdage eller pengene tilbageføres inden for samme periode. Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Ved reklamation kan varen repareres, ombyttes eller pengene kan tilbagebetales, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. 

Returadressen er:

Bikein
Ribevej 31
6800 Varde.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller.

Bikein afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse med deres handel hos Bikein, men skulle du fortryde dit køb kan varen returneres til Bikein inden for 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb skal du sende varen tilbage i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelse. Du vil inden for 7 hverdage modtage dine penge igen. Du bedes vedlægge følgende information: Dit navn, fakturanummer og at du ønsker at få pengene retur. Desuden skal du oplyse REG og kontonummer. Kunden betaler for returportoen. Alle varer som er købt mellem den 20. november og den 24. december, kan leveres tilbage indtil den 10. januar det efterfølgende år.

Forbehold for ændringer:

Vi forbeholder os ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

Links:

NETS – betalingsløsninger https://www.nets.eu/dk-da

FDIH – Foreningen for Dansk Internethandel www.fdih.dk

Forbrugerrådet Tænk www.taenk.dk