Persondatapolitik

Dataansvarlig:

Jesper Fjord er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Varde Cykelcenter – Bikein

Ribevej 31
6800 Varde

Tlf kundeservice: 7060 2417
E-mail kundeservice: info@bikein.dk

Vi deler aldrig dine data aldrig med andre, med mindre, du har givet os lov, eller der er et andet retligt grundlag for behandlingen af dine personoplysninger. Det kan eksempelvis være opfyldelse af en retlig forpligtelse, eller en opfyldelse af en aftale med dig.

Vi respekterer dine personlige oplysninger. Vi har aldrig solgt og vil aldrig sælge dem til tredjepart.

Vores politik er, at vi udelukkende bruger dine data til at give dig den bedste og mest relevante købsoplevelse, så vi kan gøre din hverdag nemmere.

Ændringer

Hvis loven ændres, opdaterer vi vores politik hvis det er påkrævet. Du bliver ikke nødvendigvis informeret direkte, men kan altid finde vores seneste politik på vores hjemmeside.

Andre hjemmesider

Vi har links til andre hjemmesider. Du kan orientere dig om deres politikker på deres hjemmesider. Vi deler ikke dine data med dem. Hvis du indtaster data på andre hjemmesider, vi linker til, er det deres politikker der gælder.

Klager

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi bruger oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk