Medarbejdere

Jesper Fjord

Indehaver af Bikein
Oprindeligt uddannet mekaniker og har i mange år haft cykling som primær fritids interesse. I 2017 blev det til fuldtids interesse da han købte Bikein.
Tager sig af den daglige drift, salg i butikken og arbejder i værkstedet. Sætter en ære i at drive virksomheden i henhold til vores værdier, så vi er attraktive for både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.
Når det elektriske bliver lidt kringlet, kan han også trække på sin baggrund som maskinmester.
Er ikke altid at træffe, da han ind imellem er ude af forretningen til møder med samarbejdspartnere, events eller har nogle konsulent opgaver i andre brancher.
Cykler på alle typer cykler.

Jesper er certificeret som Shimano Service Center tekniker, Bosch e-bike diagnostic, Trek Guide, Cannondale Cycling Prophet, E-Fly service og RockShox dæmper.

Medarbejder
Medarbejder

dennis vinkel helm-petersen

Dennis er vores fantastiske mekaniker!                                                                    Han er  at finde i værkstedet, hvis han da ikke giver gode råd i butikken.  Det er Dennis der kan svare på alt det tekniske, og ham vi alle går til hvis vi har brug for hjælp, eller bare et godt råd.                                                  Du kan møde ham året rundt, når han pendler mellem Esbjerg og Varde på sin el-cykel. 

Dennis er certificeret Shimano Service Center mekaniker, Trek Guide og Cannondale Cycling Prophet.

thomas haaning

Daglig leder af butikken i Varde                                                                                    Han kommer med en baggrund som værksteds chef i autobranchen. Han er oftest den du møder først i butikken eller via telefonen.         

Thomas har en bred erfaring med håndtering af reservedele og at holde styr på aftalerne. Så han er manden at gå til, hvis du skal have lavet en aftale til værkstedet eller har varer i bestilling.

Er godt inde i vores cykel program og vejleder dig gerne hen til præcist den cykel du har brug for.

Thomas
Medarbejder

Mads Østergaard Kristensen

Møder du både i butikken, værkstedet, som IT ekspert og til de administrative opgaver. Blæksprutten som er med lidt over det hele efter behov.
Mads er i gang med en karriere som professionel landevejsrytter. Både på Colo Quick holdet. Så han er ikke altid at finde i butikken. Træning og løb skal jo passes. 
Men vi finder ham også jævnligt i skoven på sin MTB.
Mads er den helt rette mand i Vestjylland at gå til, hvis du søger vejledning omkring valg af de nyeste landevejscykler og tilhørende udstyr. 

Rasmus Wibe Kristensen

Hjælper til i butik og værksted efter behov. Rasmus har i lang tid været meget aktiv i brugt markedet, særligt landevejs cykler. Han har ombygget utallige cykler til et optimeret set-up og er altid helt skarp på, hvad der kan kombineres for at køre optimalt.
Han læser til ingeniør og hjælper til i butikken ved siden af studierne. Rasmus er primært landevejsrytter og når formen rammer, kører han på A-niveau.
I vintersæsonen er han også at finde i skoven på sin MTB. 

Mekaniker medarbejder
Mekaniker at work

Victor Laumand

Vores glade og energiske lærling. Startede i mesterlære sommeren 2020. 
Victor løser de fleste opgaver alene både i værkstedet og som god vejleder i butikken. 
Han har særdeles gode færdigheder på en cykel og er kendt i miljøet for både sit gode humør og evner på en cykel. 

Victor er certificeret Trek Guide og Cannondale Cycling Prophet

Daniel Rabæk

Daniel har været tilknyttet Bikein helt fra start. Han kommer i travle perioder og hjælper til med vejledning i butikken. Desuden er han også med i baggrunden, f.eks. til udvikling af lagerstyring og IT-systemer.

Medarbejder Daniel
medarbejder

Connie Søndergaard

Vores uundværlige bogholder.
Connie kommer efter behov og holder styr på tallene for os. Cykler også i sin fritid, primært landevejs cykling. 

Sofie Haahr

Sofie går til dagligt på Gymnasiet i Varde. Hun kommer jævnligt og hjælper os i butikken. Sørger for der er pænt og rent, fylder varer op og hjælper flittigt med at ekspedere.

Medarbejder
Mike Andersen

MIKE ANDERSEN

Mike hjælper til i værkstedet og med forefaldende opgaver. Samler mange af vores nye cykler samt laver service og reparationer. Der er altid smil på læben og fart over feltet, når du møder Mike i værkstedet eller butikken

alexander siegumfeldt

Alexander er manden bag skærmen. Han opdaterer vores varer på hjemmesiden og laver beskrivelser, så det er let at vælge det rette produkt.