Viser alle 8 resultater

Gravelcykler til landevejen, skoven og cykelstien

Gravelcyklen er en nyttig cykel, hvad end du er motionist eller pendler. Man vil ofte vælge en gravelcykel, hvis man vil have alt i én og ikke en cykel til hvert eneste terræn man motionerer i. Gravelcyklen giver mulighed for at være spontan på sine ruter. Derfor vil man også opleve at komforten er højere hos en gravelcykel, end eksempelvis en racer eller mountainbike. Cyklen er udstyret med forholdsvis brede mønstrede dæk, for at sikre et solidt greb på de mere ujævne terræner, såsom grusstier. Da gravelcyklen kan begå sig i alle terræner, men performer bedst på et hårdt grusunderlag, er det dog værd at nævne, at en mountainbike selvfølgelig stadig vil være det bedste valg, til ekstreme og ujævne underlag. 

Hvorfor vælge en gravelcykel ? 

Du skal vælge en gravelcykel, hvis du ønsker fleksibilitet og muligheden for at begå dig ubesværet fra ét underlag til et andet. Det kan være at man har en forholdsvis lang tur på arbejde, hvor man løber ind i grusstier og skovterræn på vejen. Det kan også være at man ønsker at motionere direkte efter en dag på jobbet, og ikke ønsker at skulle hjem for at skifte til sin mountainbike eller racercykel. Gravelcyklen kan også beskrives som en ‘sjovere’ hverdagscykel, der giver mulighed for fx. at montere bagagebære og andet ekstraudstyr, som gør hverdagen på farten lettere. 

Find den rigtige gravelcykel hos BikeIn

Hvis gravelcyklens mange fantastiske egenskaber har fristet dig, står vi selvfølgelig altid til rådighed hos BikeIn. Kom forbi til en snak i butikken eller kontakt os for mere info om den alsidige alt i én cykel, så du kan blive klar til turene på landevejen, i skoven og på grusvejene. BikeIn tilbyder et bredt sortiment af gravelcykler fra kendte mærker, såsom Cannondale, Focus og Trek.