Viser 1–12 af 44 resultater

Citybikes til både herre og dame hos BikeIn

Hos BikeIn tilbyder vi et stort udvalg af citybikes til både mænd og kvinder. Der er en væsentlig forskel på siddestillingen, alt afhængigt om man vælger en herre eller dame citybike. Cyklens stabilitetsstang definerer, hvorvidt der er tale om en herre eller damecykel. Stangens placering handler i dag mest om en ‘gammeldags’ måde at designe cykler på, idet stangen vil sidde lavt og være skråt placeret når det er en damecykel, da kvinder oftest var iført lange kjoler i gamle dage. En herrecykel vil have en lige stang, og man vil derfor sidde i stort set samme stilling, som på en racercykel eller mountainbike, hvis man vælger denne model. 

Citybikes fra kendte og populære brands

Du kan være sikker på at finde en citybike der passer til dine behov og smag, med vores store udvalg af populære cykelbrands. Eksempelvis kan du finde dansk designede bycykler fra mærkerne MBK og Centurion, der sikrer dig en stabil hverdagscykel i alt slags vejr. Du vil også finde et bredt sortiment af citybikes hos amerikanske cykelmærker, såsom Trek og Cannondale.

Find den helt rigtige citybike

Når du køber din citybike hos BikeIn, får du ikke blot en cykel i høj kvalitet. Du får også god service og kompetent vejledning, så du er sikker på, at du vælger den citybike, der matcher dit behov og din fysik. Hos BikeIn er vores største interesse nemlig at yde en service, der sender dig godt afsted på din citybike. Vores medarbejdere er passionerede cykelelskere, der med glæde rådgiver både nybegyndere og de erfarne cyklister. Vi glæder os til at se dig i BikeIn, hvor vi står klar til at guide, vejlede og give dig medvind på cykelstien.