Ofte stillede spørgsmål

Varer

Vi forsøger hele tiden at gøre vores billeder og tekster bedre, men skulle der opstå noget hvor du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os pr mail: info@bikein.dk. Så kan vi besvare alle dine spørgsmål.

Vi forsøger at holde vores hjemmeside mest mulig opdateret men skulle der være kommet nye produkter eller størrelser. Kan du ikke finde den farve/størrelse du mangler på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 7060 2417 eller pr mail info@bikein.dk. Vi kan undersøge om det er noget vi kan skaffe og vi kan lægge det ind på hjemmesiden så du kan afgive din bestilling.

Ja – vores hjemmeside viser kun et lille udvalg af vores mange varer. Du er velkommen til at forhøre om specifikke produkter. Vi sender ofte andre varer, end dem du finder på hjemmesiden. 

Fragt

Fragten afhænger af varen og hvor meget du køber for. De forskellige muligheder kan du se, når du går til betaling i kassen. Her vælger du den løsning du ønsker. Køber du for over 800 kr får du dine varer leveret ganske gratis.

Ja, det kan du. Når du bestiller vælger du blot “Afhentning” når du skal vælge fragt i bestillingen. Derefter kan ordren afhentes den efterfølgende hverdag. Ved restordre vil du blive kontaktet via mail – så tjek din mail inden afhentning.

Vi har en del varer på vores lager og andre kan vi skaffe fra dag til dag. Vi har sat en forventet leveringstid på 1-5 dage da lagervarer vil blive afsendt samme dag og ikke lagervarer vil blive bestilt hjem og sendt 1-2 dage senere. Skulle der være længere leveringstid, vil du blive kontaktet omkring forventet leveringstid.
Har du en hasteordre kan du kontakte os via mail, eller telefon for at forhøre dig om leveringstid.

For at PostNord kan lægge en pakke hos dig når du ikke er hjemme, skal du tilmelde dig flexlevering hos PostNord.

Cykler sendes som udgangspunkt ikke fra Bikein. De klargøres helt køreklare til afhentning i butikken. Vi kan dog efter aftale sørge for enten personlig levering, eller med fragtmand. Prisen vil afhænge af hvilken cykel der er tale om og hvor den skal leveres. Kontakt os pr telefon 7060 2417 for nærmere aftale. 

Betaling

Ved bankoverførsel sender vi først din ordre, når vi har registreret din betaling – Forvent derfor lidt længere leveringstid.
Varer bestilt online bliver først udleveret, når vi har registeret en betaling. Bemærk derfor at vi først kan se pengene dagen efter du har lavet en bankoverførsel.

Efter modtagelse

Skulle det ske, at der er sket skade på de varer du har bestilt bedes du kontakte os på 7060 2417 eller via mail på info@bikein.dk. Vi får et overblik over hvad der er i stykker og hvordan vi får sendt en ny vare og hvad der skal ske med den vare der er i stykker. I nogle tilfælde ønsker vi den beskadiget vare retur.

Har du bestilt en vare, som du ikke ønsker alligevel kan du returnere den til os. Du bedes dog først kontakte os og aftale det med os. Når vi har modtaget varen retur i en tilstand, hvor den stadigt har sin oprindelige værdi, vil vi tilbageføre pengene til det kontonr du oplyser os om. Send aldrig en vare retur uden at aftale med os først. Elektronik der har været taget i brug kan ikke returneres.

I tilfælde af at der mangler noget i din ordre, bedes du tage kontakt til os via telefon: 7060 2417 eller mail info@bikein.dk. Der kan vi finde ud af hvad der mangles så vi kan sende det til dig.

Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via telefon: 7060 2417 eller pr mail info@bikein.dk