Viser alle 12 resultater

Langærmede og kortærmede svedundertrøjer

Hos Bikein forhandler vi både kortærmede og langærmede svedundertrøjer. Et langærmet svedundertrøje egner sig bedst til de koldere måneder, hvor en kortærmede egner sig bedst til varmere måneder. Det er dog helt op til cykelrytteren selv at vurdere, hvilke præference vedkommende har ift. valg af ærmenes længde på svedundertrøjen. 

Svedundertrøjer til både mænd og kvinder

Hos Bikein forhandler vi svedundertrøjer som egner sig til både mænd og kvinder. ASSOS har produceret Women Summer Skin Layer NS, som er en svedundertrøje til kvinder uden ærmer. Denne egner sig særligt til sommermånederne, hvor det er nødvendigt med en trøje til at regulere kropstemperaturen. Til mændene fås ASSOS Skinfolk NS Summer, som også er en svedundertrøje til mænd, som egner sig til de varmere dage. Denne er lavet i et net-materiale, som holder dig både tør og komfortabel, når man sveder. 

ASSOS – brugt af professionelle cykelryttere

ASSOS er et kendt schweizisk mærke, der specialiserer sig i produktionen af cykeltøj og tilbehør. Udover deres eftertragtede svedundertrøjer, forhandler vi hos bikein også deres cykeljakker og cykeltrøjer. Brandet er særligt kendt for deres høje kvalitet og innovative designs, og deres produkter bliver også hyppigt anvendt af professionelle cykelryttere verden over. De har udviklet en række teknologier, der er med til at forbedre komforten og præsentationen for cykelryttere. Ønsker du at investere i cykeltøj af høj kvalitet, så kan det være en god ide at undersøge, hvad ASSOS har at tilbyde.