Viser 1–12 af 22 resultater

Cykelshorts med pude

 

Cykelshorts formål er hovedsageligt at sørge for din komfort, og give et ekstra beskyttende lag, til de mange timer i cykelsadlen. Der er nogle enkelte overvejelser, man bør gøre sig, inden man vælger cykelshorts. Et par gode cykelshorts er på mange måder noget af vigtigste tilbehør for en komfortabel cykeltur. Jo længere du cykler, desto vigtigere er det at vælge shorts i høj kvalitet. Oftest vil cykelshorts være designet med indbyggede puder og seler. Puden er til for at beskytte din bagdel og formindske følelsen af ømhed, både under og efter cykling. 

Skal jeg vælge cykelshorts med eller uden seler? 

For mange, vil det være en stor forskel blot at gå fra almindelige shorts til et par cykelshorts med pude. Det vil dog være mest optimalt at gå all-in og vælge et par shorts med tilhørende seler. Selerne er med til at holde både shorts og siddepude på plads. På den måde skal du ikke bekymre dig om cykelshorts der kravler ned, og du vil have mere bevægelsesfrihed. Selerne vil ofte være det mest bekvemmelige valg, men er især for dig der er seriøs omkring cykling og ofte cykler længere ture. Vælg seler med god elasticitet, så du ikke mister bevægeligheden. Selerne skal ‘sidde til’ og holde bukserne oppe, men de skal ikke stramme for meget. 

Stort udvalg af cykelshorts til mænd

Der vil altid være forskel på cykelshorts til mænd og kvinder. Især puden bagtil, vil eksempelvis være bredere ved kvinder end hos mænd. Se vores udvalg af shorts til kvinder her. Vores udvalg af cykelshorts er fremstillet i et fleksibelt og funktionelt materiale, der føles let. Du kan være sikker på at syningerne er nærmest usynlige eller ‘flade’ så du er beskyttet mod gnavesår og andre irritationer på dine lange cykelture.