Viser 1–12 af 26 resultater

Royal Dutch Gazelle – hollandske kvalitetscykler 

I 2016 lancerede Gazelle deres første elcykel udført med markedets nyeste og mest avancerede teknologi. Virksomheden Gazelles vision er altid at holde benene fast plantet på jorden. De vil kontinuerligt producere behagelige, sikre og bæredygtige cykler for alle. Produktionen foregår i Europa, og Gazelle's cykler er derfor gearet til de danske vejrforhold.  Uanset om du er til elcyklen, eller en ny citybike, kan du finde din nye cykel i vores sortiment.

Find elcykler fra Gazelle hos BikeIn  

Gazelle elcykler giver en rigtig god elcykel oplevelse. Deres høje kvalitet og komfortable cykler betyder at cyklerne kører utroligt godt, deraf også deres slogan “Nothing rides like a Gazelle.” Gazelle cyklerne er blevet meget populære i Danmark. Det skyldes deres meget attraktive priser kombineret med solid hollandsk kvalitet. De fleste af modellerne fås med forskellige batteri størrelse – og med motorer fra de førende producenter. Gazelle elcyklerne kommer oftest med Bosch el-system.  Det kan have fordelagtige egenskaber at begive sig ud i trafikken på en ny Gazelle elcykel. Med hjælp fra den lille eldreven motor, bliver det pludselig en snild sag at komme ubesværet fra A til B. Du skal gøre arbejdet ved at træde rundt i pedalerne, men motoren hjælper dig godt på vej. Det kommer til din fordel, da du ankommer let og elegant til destinationen. Helt uden at blive fysisk udmattet og svedig. 

Hvilken Gazelle E-bike skal jeg vælge?

Det kommer helt an på, hvilken type cyklist du er.  En elcykels trædeassistance hjælper dig med at komme fremad, når du træder i pedalerne. Motoren giver trædeassistance op til ca. 25 km i timen. Strømmen til det “ekstra skub” kommer fra batteriet, der er placeret enten i bagagebæreren eller i stellet. Motoren på en elcykel er placeret midt på cyklen, i baghjulet eller i forhjulet. Elcyklen har elektroniske sensorer, der måler din hastighed, din pedalkraft eller pedalrotationen. Motoren giver den optimale trædeassistance baseret på informationen fra sensorerne.

Gazelles elcykler har alle et smart cykelcomputer på styret. Her kan du blandt andet kan se din fart, hvor mange kilometer, du har cyklet, og hvordan din trædeassistance er indstillet. Se hvordan Gazelle’s elcykler fungerer her