• ASSOS Chamois creme – Buksefedt til kvinder

    Buksefedt til kvinder 89,00 kr. inkl. moms
  • ASSOS Chamois creme – Buksefedt til mænd

    Chamois creme 175,00 kr. inkl. moms

Viser alle 2 resultater

Buksefedt til både mænd og kvinder

Hos Bikein forhandler vi både buksefedt til mænd og kvinder. TIl mænd anbefales ASSOS Chamois creme. Denne creme påføres på huden eller på indlægget i dine cykelbukser. Dette minimere irritation og har en antibakteriel effekt. Til kvinder fås ASSOS Chamois creme, som er en særlig udgave produceret udelukkende til brug af kvinder. Særlig ved denne type buksefedt er, at den er tilpasset ph-værdien for kvinder. Buksefedtet påføres også enten på huden eller på indlægget i cykelbukserne. Mange professionelle bruger også buksefedt for at minimere risikoen for slid og sår. 

Er buksefedt nødvendigt?

Når man skal afgøre om buksefedt er nødvendigt, skal man skabe sig et overblik over hvor ofte man cykler. Cykler du blot en gang imellem, oplever du højst sandsynligt ikke de store irritationer i de udsatte områder. Men cykler du derimod flere gange om ugen, burde man overveje at anskaffe sig buksefedt. Især nybegynder har tendens til mere irritation, fordi man ikke er vant til at bruge meget tid på et cykelsæde. Når det er varmt eller fugtigt, er der ofte også en tendens til at friktioner opstår som kan skabe irritation. Vil du undgå ubehagelige slidsår og røde i siddeområdet, så anbefales brug af buksefedt stærkt. 

Essentielt tilbehør til din cykeltur

Hos bikein forhandler vi stort udvalg af cykeltilbehør til begynder som professionelle indenfor cykelsporten. Udover buksefedt, forhandler vi også cykelhandsker, cykelstrømper samt cykelbriller. Cykeltilbehøret er lige så vigtigt som et godt sæt cykeltøj er, da det har stor indflydelse på hvordan din endelige performance er. Har du spørgsmål til, hvilket cykeltilbehør der passer til dit behov, så kontakt os på mail eller telefon eller besøg vores butik i Varde eller Ringkøbing.