Besøg vores butik i Ringkøbing

Ringkøbing cykelcenter bliver pr. 1 juli 2022 til BikeIn. Indehaver af BikeIn i Varde, Jesper Fjord,  overtager butikken på Søndervigvej. Ligesom butikken i Varde, vil der være et bredt sortiment af cykler, til både de garvede cykelryttere og hverdagscyklisten.  

Man vil desuden opleve et udvidet sortiment af tilbehør til rytter og cykel – alt imens den lokale stemning og profesionelle service lever videre. 

Bag om BikeIn

Hos BikeIn har vi både fysiske forretninger og en webshop med et bredt udvalg af cykler og udstyr. Det er også muligt at få repareret din cykel hos vores tilhørende værksteder. 

Vi går op i, at henvende os til et bredt publikum – vi kan hjælpe dig, uanset dit niveau. Vi sørger for at holde os opdateret på den nyeste viden og teknologier, så du er sikret kompetent vejledning. 

Værksted

Vi laver alle typer arbejde på alle cykler. Det er ikke en betingelse at cyklen er købt hos os. Du kan være sikker på at din cykel bliver repareret af professionelt og uddannet personale. Vi har adgang til den nyeste viden og teknologi.