Viser 1–12 af 14 resultater

Find din Cannondale MTB carbon hos BikeIn

Vi ved, hvordan mulighederne er utrolig mange, når det kommer til valg af mountainbike. Hvis du drømmer om en ny mountainbike, kan vi hjælpe dig igang, om end du er nybegynder eller rutineret MTB rytter. Cannondales revolutionerende stel og produkter, er med til at forandre og udvikle cykelsporten, som vi kender den. De er et prisvindende brand, der sponsorerer flere af de største cykelhold i verden. De Cannondale mountainbikes du ser her på siden, er blot et udpluk af det udvalg vi har i butikken. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål specifikt til vores sortiment. 

Cannondale mountainbikes for både rutinerede og begyndere

En vigtig del af Cannondales værdier er, at cykling er for alle. De mener også, at glæden ved en cykeltur ikke bør undervurderes – derfor producerer de også mange forskellige slags mountainbikes og typer, til forskellige terræner, og ikke mindst niveauer. Hos BikeIn forhandler vi flere Cannondale modeller, der er velegnede som begynder cykel – eksempelvis vores Cannondale Trail 5. Denne model er nem at håndtere, pga sin opbygning. Du kan eksempelvis også finde mountainbikes til børn i alderen 7-11 år – tag eksempelvis et kig på vores Cannondale Trail Kids 24. 

Få vejledning til valg af din MTB fra Cannondale

Cannondale producerer mountainbikes, der både egner sig til ture i råt terræn og udfordrende landskaber, men også til almindelig hverdags kørsel. Du kan besøge vores butik i Varde, og altid få en prøvetur på en af vores Cannondale MTB’er, for at finde den rette cykel til dig. Èn ting er sikker – vi har udvalget til dig der elsker en tur ud i det fri og motion på mountainbike. Udover cykelproduktion, tilbyder Cannondale også tøj og tilbehør, hvor teknologien er blevet kræset om, i samme høje grad som cyklerne.