Viser 1–12 af 78 resultater

Elcyklernes udvikling

I mange år har producenter udviklet og innoveret på elcyklerne, hvilket betyder, at de er blevet lettere, billigere og mere effektive, end de var før. Det betyder dermed også, du ikke længere behøver at trække med en tung cykel, når du skal holde for rødt, eller når du skal stille din elcykel ved blandt andet offentlige cykelparkeringer eller cykelkældre. En gang var det næsten ikke til at trække sin cykel rundt, men ikke mere. Der er nemlig i de senere år blevet udviklet et tilbehør til cyklen, som hedder smart walk assistent feature. Denne gør det muligt for dig at trække din cykel rundt ubesværet. Vi ved, at det kan være et gedemarkedet at finde rundt i, hvilken cykel du skal have. Derfor har vi tilføjet en produktbeskrivelse til alle vores elcykler på siden, så du altid er informeret omkring, hvilke muligheder du har. Vi har også lavet en udførlig beskrivelse omkring batterier, rækkevidde, motorer og gear. Den finder du her.

De økonomiske fordele ved en elcykel

Der er mange fordele ved at købe en elcykel i forhold til de mange andre transportmuligheder, der findes. Ved en elcykel vil du opleve en højere gennemsnitsfart, hvilket gør, at du altså ikke kommer til at miste specielt meget tid ved at vælge cyklen frem for bilen. I byområder vil det sågar være muligt til tider at komme før frem, end du ville have gjort i bil. Derudover kan du spare mange penge, hvis du sammenligner en elcykel med en bil. Med en elcykel bruger du kun få ører pr. km i forhold til elforbrug i forhold til de evigt stigende benzinpriser. Derfor kan du altså godt forvente, at en elcykel er et rigtig godt alternativ til både den almindelige citybike og bilen, når det kommer til at nå frem til dine destinationer.

De miljømæssige fordele ved en elcykel

Vores elcykler er ikke kun et billigt alternativ til bilen, men ligeledes det rigtige og fornuftige valg for både dig og miljøet. En elcykel muliggør længere ture, hvor du ellers normalt ville have taget bilen. På den måde skåner du altså miljøet hver eneste gang, at du vælger cyklen frem for bilen. Elcyklen udleder nemlig ikke noget Co2 eller forurening på samme måde, som bilen gør, og derved er du altså med til at understøtte vores miljø. Derudover giver elcyklen dig muligheden for at undgå bilen uden, at du skal bruge alt din energi på turen.

For rigtig mange kan det være uoverskueligt at tage den almindelige cykel, hvis de skal steder hen, som er længere væk og dermed kæmpe for at komme derhen. Med en elcykel kan du selv justere udfordringen på turen ved at indstille, hvor høj intensitet og træk, som cyklen skal generere. Med en elcykel kan du blive fri for at komme svedende frem til destinationen, men stadig sørge for at bidrage til det danske miljø.

 

Hvilken elcykel skal jeg vælge?

At vælge sin elcykel kan være svært, hvis man ikke helt har sat sig ind i, hvordan de forskellige tilbehør fungerer og adskiller sig fra hinanden. Derfor vil vi som altid meget gerne både rådgive og vejlede dig i købet af din nye eller næste elcykel. Vi har et stort sortiment, hvor du finder mange forskellige typer af elcykler. Derfor er det nemmeste, at du først og fremmest finder ud af, hvilken cykel du har behov for. Det tekniske skal vi nok hjælpe dig med.

Det kan dog være en fordel at gøre dig nogle tanker om, hvor meget hjælp du har brug for til dine cykelture. Fordi det handler nemlig om, hvorhenne din cykels motor skal være placeret. Der er nogle forskellige muligheder, når det kommer til placeringen af motor. Du kan få dem både med frontmotor og centermotor.

En frontmotor er placeret i forhjulet og er velegnet til kortere og mellemlange distancer. Denne motor er ideel til dig, som har brug for ekstra meget hjælp fra motoren, da frontmotoren trækker cyklen fremad. Centermotoren er placeret i cyklens kranksæt. Cyklens krank er placeret nede ved cyklens pedal system og giver cyklen en god balance. En motor af denne type giver mere kraft til dine pedaltråd i stedet for at trække cyklen fremad som frontmotoren. Centermotoren er særligt velegnet til de længere distancer.

Men uanset hvilken cykel du overvejer, så kan du altid ringe eller komme forbi os til en snak, så vi kan finde ud af, hvilke konkrete behov du har til din cykel.