Viser alle 4 resultater

Find et stort udvalg af racercykler fra populære mærker

Hos Bikein kan du finde racercykler til enhver smag, og både til mænd og kvinder. Du kan altid besøge os i butikken og se vores udvalg af bl.a. Cannondale racercykler og racercykler fra Trek. Det er vigtigt at prøve cyklen først, når du har besluttet dig for hvilken racercykel du ønsker, så du er sikker på at komforten er i top. 

Hvad kendetegner en racercykel?

Først og fremmest er en racercykel det suverænt bedste valg til dig, der elsker en god omgang landevejscykling og gerne snupper mange kilometer ad gangen. En racercykel er nemlig utroligt adræt og bevæger sig ubesværet afsted hen over asfalten, imens du blot skal koncentrere dig om at træde i pedalerne og holde godt øje med vejen foran dig. Du er måske selv blevet overhalet et par gange eller 10 af sådan en racercykel på farten, og er det tilfældet, vil du nok også vide, at en rigtig racercyklist giver alt, hvad han eller hun har i sig – med sved på panden og ømme ben til følge.

En racercykel giver dig rig mulighed for masser af motion samt udfordrende og oplevelsesrige ture på landevejene, og du behøver bestemt ikke kun at holde dig til dit nærmiljø. En racercykel er den oplagte cykel til langdistancecykling, og uanset om du er nybegynder eller garvet rytter i cykelsadlen, giver en tur på racercykel talrige smil på læben og masser af energi – og så er det selvfølgelig blot en bonus, at du samtidig kommer i rigtig god form, når din racercykel bruges til regelmæssige ture ud i det blå.

Få rådgivning til køb af racercykel hos Bikein 

Der er mange ting at tage højde for, inden køb af racercykel. Det er vigtigt at både styr, stel og sadel føles korrekt i forhold til din kropsbygning. Du forbinder måske en racercykel med cykelløb som Tour De France – og i det hele taget med motionscykling på højt niveau. En racercykel er da også en cykel for den ambitiøse rytter, men du kan altså også sagtens snuppe et par ture i ny og næ som mindre rutineret motionist, der bare gerne vil have rørt sig og gjort lidt ved konditionen. At cykle er en skånsom træningsform, hvor knæ og hofter ikke er lige så udsatte som ved mange andre typer af træning, og der er rig mulighed for at cykle alene eller gøre en social aktivitet ud af det ved at invitere andre med på tur på racercykel. Racercykler er som udgangspunkt for alle, og måske det også er det rette valg af cykel for dig. Er du i tvivl, er du altid velkommen indenfor i vores fysiske butik i Varde til en snak om dine muligheder og måske en prøvetur på én eller flere af vores smarte racercykler.

Hvilken stelstørrelse skal jeg vælge på min racercykel?

Skal du købe ny racercykel, er det naturligvis vigtigt, at du vælger den rette stelstørrelse, der passer til din højde og skridtlængde. Det sikrer, at du sidder optimalt på din racercykel og derved undgår smerter og potentielle skader, når du cykler. Angivelse af stelstørrelse kan variere fra producent til producent. Hos Bikein forhandler vi racercykler fra Cannondale, der angiver deres stelstørrelser i centimeter. Du finder en guide til anbefalet stelstørrelse for Cannondale-racercykler nedenfor.

 

Cannondale størrelsesguide til racercykel

Højde i cm Stelstørrelse i cm
160 – 165 48 – 50cm
165 – 170 50 – 52cm
170 – 175 52 – 54cm
175 – 180 54 – 56cm
180 – 185 56 – 58cm
185 – 190 58 – 60cm
190 – 195 60 – 63cm
195 – 200 63+ cm