Trek Madone

Kør afsted på den helt nye Trek Madone, en skelsættende kombination af Treks letteste og hurtigste supercykler. Hvad enten det er til at træde igennem på bakker eller spurte over mållinjen, får du med Madone, som er bygget med feedback fra verdens bedste konkurrence ryttere, den bedste til det hele.

Vanvittigt aerodynamisk. Ufatteligt let. Vildt fascinerende. Andre landevejscykler hævder at være verdens bedste.
Vi vil bevise, at de tager fejl.

Kig ud i butikken for at høre mere, og for at bestille den helt rette cykel til dig, med alle dine helt egne ønsker!!

Beskrivelse

Trek Madone er den ultimative racer, når du skal have én cykel til at sprinte eller klatre hurtigst muligt. Madone er i sin ottende generation en enestående kombination af Treks hurtigste og letteste cykler med løbsklare detaljer udviklet med viden fra deres hurtigste profryttere. Desuden har den IsoFlow-teknologi udviklet til cykelløb, der dæmper ujævnheder i vejen uden at gå på kompromis med aerodynamik eller vægt, så du holde dig stærk i længere tid

Trek Madone er udformet af helt nyt kulstof og nyskabende aerodynamiske rørformer.

Trek har skabt deres fineste kulstofniveau nogensinde for at gøre Madone til den bedste ultralette supercykel til klatring hele vejen igennem.

Den helt nye 900 Series OCLV-kulfiber er fremstillet med op til 20% stærkere fibre og en mere effektiv støbeproces, som giver os mulighed for at bruge mindre materiale og dermed spare endnu mere vægt uden at gå på kompromis med stivheden. Vores bedste kulfiber nogensinde kombineret med revolutionerende nye aerodynamiske former og en ny kulfiberforgaffel i ét stykke er med til at gøre Madone Gen 8 aerodynamisk der, hvor det er vigtigst, og forbløffende let alle andre steder.

Yderligere information

Mærke

Trek